Spuma de duș de la Nivea – cea mai bună inovație

Sunt adepta gelurilor de duș de toate felurile, mărcile, aromele și texturile, însă recunosc că ultima inovație de la Nivea și anume, spuma de duș… este extraordinară.

Acest concept de gel de duș spumă este nou pe piața produselor de îngrijire din România, și chiar produce o curiozitate deosebită testarea unui astfel de produs.

Deși vine în trei variante, eu am reușit să achiziționez doar două… dar sunt divine.

Acum două săptămâni am făcut cel mai relaxant duș cu spuma Nivea. Pe lângă mirosul extraordinar și pielea catifelată pe care o lasă, textura sub formă de spumă duce dușul la un alt nivel.

Am văzut produsul când s-a lanat, pe paginile marilor bloggerițe, dar nu mi-a captat atenția în mod deosebit. Când am ajuns în supermarket și l-am văzut pe raft, am zis că trebuie să-l încerc și eu dar eram cam sceptică.

Nivea Silk Mousse Creme Care – Are acel miros clasic Nivea, ca și cremele de corp, săpunurile, deodorantul sau gelurile de duș cremă. Mie chiar îmi place foarte mult acel miros clasic, parcă mă duce cu gândul la copilărie când nu știam de atâtea produse și tot ce aveam erau săpunuri Nivea cu miros clasic.

Nivea Seiden Mousse Creme Smooth – Are un miros divin. Pot spune că îl declar gelul meu de duș favorit. Mirosul atât de puternic dar rafinat, merită laude. Mai mult de atât, mirosul îmbietor persistă destul de mult pe piele.

Mod de de utilizare: Se folosește foarte simplu, ca orice alt gel de duș cu textură normală, doar că acesta se agită și apoi apeși pentru a ieși gelulspuma din recipient. Se aplică pe piele și se masează pentru o baie relaxantă.

Abia aștept să-l cumpăr și pe al treilea și să fac toată gama pentru a-l desemna pe cel mai bun, deși cred că Seiden Mousse Creme Smooth va rămâne favoritul meu, dar poate voi avea o surpriză.

Cu siguranță acest concept de gel spumă va fi preluat și de alte branduri consacrate, însă voi rămâne fidelă Nivea.

Leave a Reply