Review Estee Lauder Double Wear

Fondul de ten este cel mai important când vine vorba despre un machiaj reușit, iar un fond de ten potrivit și de o calitate superioară, duce la un aspect plăcut și un machiaj rezistent.

Pentru că un fond de ten nu se potrivește tuturor tipurilor de ten, azi vă scriu despre Estee Lauder Double Wear pentru tenul mixt și gras.

Tenul meu este gras, sensibil și cu urme ușoare de acnee, dar asta nu m-a împiedicat să testez o mulțime de fonduri de ten pentru a-l găsi pe cel potrivit. După foarte multe teste și căutări, am rămas la Estee Lauder Double Wear. Este pur și simplu tot ce am nevoie.

 

Este un fond de ten cu o textură ușoară, plăcută, care finisează tenul frumos și are un aspect natural. Acoperirea sa este medie spre mare (medie – într-un singur strat; mare – în două straturi). Deși nu este recomandat pentru uz zilnic, eu îl folosesc aproape în fiecare zi de aptoximativ opt luni și nu am întâmpinat nici o problemă cu tenul, cred că ține foarte mult și de demachierea corectă și hidratare.

Ca orice produs cosmetic, are plusuri și minusuri. Prezintă destul de puține dezavantaje însă am să le enumăr mai jos.

Plusuri:

 • Aspect natural pe ten
 • Rezistent la transfer
 • Rezistă până la 12 ore pe ten
 • Acoperire medie spre mare
 • Deși flaconul are doar 30 ml, eu de 8 luni am consumat jumătate din el
 • Nu oxidează pe ten
 • Nu are aspect de mască, deși acoperă perfect
 • Nu se strânge pe liniile fine din jurul ochilor

Minusuri:

 • Nu vine în dotare cu pompiță
 • Prețul este destul de mare
 • Nu este recomandat pentru uz zilnic, deși eu îl folosesc zilnic și nu pare că tenul meu ar avea vreo problemă.

Pentru a demonstra acoperirea pe care o are, mai jos am să vă las o poză before&after:

Am încercat să captez pe cât posibil același unghi, cu toate că este aproape imposibil. Poza este cu siguranță o dovadă a calității și modului de acoperire aproape complet. După cum vedeți se finisează foarte bine și nici nu se strânge pe riduri de expresie sau linii fine.

Pentru că am enumerat destul de puține aspecte negative, pentru unul dintre ele am și rezolvare. Cum ar fi lipsa pompiței, care nu este atât de gravă deoarece se găsește pompiță la MAC ce se potrivește perfect pentru Double Wear.

Și din punct de vedere al prețului se poate modifica ceva, mai exact am auzit recent că există și varianta de 15 ml la doar 50 de lei, însă într-o singură nuanță. Personal nu pot confirma zvonul deoarece nu am văzut această variantă în magazin și nici nu cunosc care este unica nuanță.

Flaconul normal are 30 de ml și costă în jur de 200 de lei în magazinele consacrate precum Sephora sau Douglas. Eu l-am achiziționat din Sephora la prețul de 199 de lei, dar am înțeles că în Douglas ar fi puțin mi scump.

Înainte de a aplica fondul de ten, folosesc o cremă ca primer. Cu siguranță nu sunt singura femeie ce are o cremă de zi pentru ten, potrivită tipului și cerințelor tenului, astfel puteți și voi să vă folosiți crema de față preferată ca bază.

Fondul de ten Estee Lauder Double Wear este o inovație excelentă ce se potrivește perfect unui ten gras. Noi toate știm ce probleme întâmpinăm cu machiajul pe parcursul zilei și cum curge de pe față datorită excesului de sebum.

Din fericire, cosmeticienii din laboratoarele Estee Lauder au găsit fomula perfectă pentru noi, fetele cu ten gras plin de probleme.

Recomand acest fond de ten și-mi susțin recomandarea prin argumentele pro aduse mai sus, dar nu recomand pe un ten sucat. Presupun că ar arăta bine și pe tneul uscat dacă este hidratat în prealabil și se folosește primer-ul potrivit, însă nu dețin informații concrete în acest sens.

P.S: Pentru a testa fondul de ten Estee Lauder Double Wear, vă recomand să mergeți în magazinele Sephora și să cereți fetelor de acolo o mostră. După ce îl veți testa folosinfu-vă de mostră, veți ajunge la o concluzie finală.

Leave a Reply