Review Bic Miss Soleil Colour Colection

Ne aflăm în plină vară și cu siguranță orice femeie își dorește să arăte impecabil la plajă. Nu este ușor să ai o piele frumoasă, catfelată și perfect epilată.
Când vorbim de epilare întrăm într-o zonă destul de diversificată, deoarece unele femei aleg metoda epilării cu ceară, ori cu epilatorul însă cel mai des este folosită metoda epilării cu lama.

De ce preferă femeile epilarea cu lama? Pentru că este rapidă și deloc dureroasă, iar pe lângă asta, necesită doar puțină atenție și concentrare. Deci este practic cea mai ușoară și rapidă cale de a obține o piele epilată pentru scurt timp.

Am stabilit de ce femeile preferă epilatul cu lama, însă acum vreau să vă vorbesc despre cele mai bune lame pentru o epilare impecabilă.
Fiind fană a acestei metode de epilare, deoarece am un fir foarte subțire, rar și blond, am testat o mulțime de lame.

M-am oprit recent la lamele Bic Miss Soleil Colour Collection, deoarece sunt extraordinare. Pe lângă ușurința cu care reușești să te epilezi perfect, lamele taie extraordinar de bine firul de la rădăcină și lasă o piele fără cusur.

Pe lângă eficiența cu care epilează, lamele au și un design foarte interesant, și cu siguranță pentru noi femeile și designul are un rol important.
Vin în câteva culori vii și au și un preț destul de decent. Cu sigurnață pentru mine reprezintă o descoperire remarcabilă, mi-au făcut epilatul foarte simplu și rapid.

Mai sus am pus un colaj în care se poate observa că acestea sunt alcătuite din trei lame ce taie foarte bine. Fiindcă vorbesc strict de experiența mea cu Bic Miss Soleil, recomand folosirea lamelor fetelor care au un fir la fel de subțire ca al meu, deoarece nu știu exact cum se comportă în cauzl unui fir gros.

Pentru alte detalii nu ezitați să întrebați în secțiunea ¨comentarii¨ de mai jos.

Leave a Reply