Gelul de curățare Garnier Pure Active

Azi mă adreseze în special persoanelor cu tenul gras și sensibil ca și mine și care reușesc cu greu să găsească produsele de curățare perfecte pentru îngrijirea tenului și controlarea excesului de sebum.

Acum câteva zile am achiziționat un nou gel de curățare de la care nu mă așteptam la rezultate spectaculoase dar până nu testezi… nu poți știi ce se potrivește perfect tenului tău. De când mă știu am avut probleme cu tenul și am tot testat o mulțime de produse, mai ieftine, mai scumpe, exagerat de scumpe.

Revenind la gelul de curățare despre care vorbesc azi, acesta se numește Garniere Pure Active și mă declar foarte mulțumită de acesta. Cum spuneam, nu-l folosesc de mult și-mi este tare frică să nu cumva tenul meu să se obișnuiască și cu acest produs și să devină imun ca de fiecare dată.

Cum se folosește? Foarte simplu, atunci când ne spălăm pe față, în loc de săpun sau ce folosește fiecare, folosim puțin gel de curățare, masăm tenul cu acesta fără să ne apropiem prea mult de zona ochilor deoarece îi va irita, apoi clătim din abundență și tamponăm prosopul uscat pe ten.

Primul rezultat pe care l-am sesizat! Observ că tenul meu nu se mai îngrașă la fel pe timpul zilei, pielea tenului devine foarte fină la atingere și te scapă de unele impurități.

Mirosul este unul subtil și foarte plăcut, lcuru care m-a convins să-l achiziționez, mereu evit mirosurile țipătoare deoarece sunt convinsă că astfel de produse au în componența lor foarte multe substanțe care cu siguranță nu aduc ceva bun  tenului.

Garnier Pure Active are un recipient ce seamănă cu un săpun lichid, dotat cu pompiță pentru a genera o cantitate de produs necesară pentru curățarea tenului, iar recipientul are 200 ml și produsul este valabil 12 luni de la deschidere.

Prețul este unul destul de mic, în jur de 20 de lei, deci raport calitate-preț mi se pare mai mult decât bun.

 

Leave a Reply